Wij zijn Stromma Nederland

Kom werken bij het leukste bedrijf van Amsterdam

Over Stromma Nederland

Wij zijn de gastheer van Amsterdam

Bij Stromma Nederland werken ruim 350 mensen die dagelijks hun liefde voor Amsterdam delen met onze gasten. Dit doen we door het aanbieden van rondvaarten door de Amsterdamse grachten en tal van arrangementen aan boord van onze schepen. Daarnaast kunnen onze gasten per bus kennismaken met de stad, verkopen we tickets voor musea en attracties, organiseren we excursies en ontplooien we andere toeristische activiteiten, zoals het observatiedek de A’DAM LOOKOUT.

Werken aan boord van onze boten
Gezellige borrels en feesten
Werken in onze shops
Werken op het hoofdkantoor
Sporten met collega's

De voordelen op een rij

Werken bij een toeristisch bedrijf als Stromma Nederland heeft zo z’n voordelen.

De mooiste werkplek van Amsterdam

Of je nu werkt op één van onze boten, bussen, shops of op kantoor: je werkt in hartje Amsterdam met uitzicht op de prachtige grachtengordel.

Elke dag is uniek

Met onze uiteenlopende producten en arrangementen op en rond het water en verschillende collega’s, gasten en werklocaties in de stad, is geen dag hetzelfde.

Informele werksfeer

Bij Stromma Nederland werken onder meer schippers, hosts, shopmedewerkers, stewards en kantoormedewerkers. Deze diversiteit aan vakgebieden maakt onze werksfeer zo informeel.

Gezellige borrels en feesten

Plezier in je werk heb je samen. Wij organiseren meerdere keren per jaar gezellige borrels en feesten om je collega’s nog beter te leren kennen.

Doorgroeimogelijkheden

Hoe je ons bedrijf ook binnenstapt, binnen elke functie zijn er mogelijkheden om door te groeien. Of dit nou binnen jouw functiegroep is, of juist totaal iets anders. Je horizon verbreden en jouw talent benutten, dat is voor ons belangrijk.

Extraatjes

Wij bieden leuke extraatjes zoals een fiets van de zaak en je kunt jaarlijks al onze producten uitproberen met vrienden of familie.

Ga aan de slag als Shopmedewerker bij Stromma Nederland
Werken als Shopmedewerker
Ik ben als Shopmedewerker de sleutel naar het ideale dagje Amsterdam.