Werken als

Locatie assistent (bijbaan)

Help onze gasten met de waterfietsen en spring af en toe bij in een van onze ticket shops.

Als Locatie assistent bij Stromma ben jij het aanspreekpunt voor onze gasten op de steiger. Je bent vooral buiten actief door onze gasten te helpen met de waterfietsen. Ook ondersteun je je collega's die werkzaam zijn in de ticket shops.

Je zorgt ervoor dat de waterfietsen klaar zijn voor gebruik en dat de steiger in orde is voor ontvangst van onze gasten. Je beantwoordt eventuele vragen en controleert de tickets van onze gasten. Je helpt ze op- en afstappen bij de waterfiets en legt ze de regels uit op het water. Daarnaast ondersteun je de Shopmedewerkers door de voorraad in de shop aan te vullen en op drukke dagen onze gasten daar te helpen. Er wordt veelal gewerkt in shifts waardoor je meestal ingeroosterd wordt in dagdelen (ochtend en middag of middag en avond).

Kenmerken: 
  • Super leuke bijbaan waar je vriendschappen sluit met collega’s
  • Werken in hartje Amsterdam
  • Informele werksfeer met gezellige borrels en feesten
  • Flexibele werktijden waarbij je jezelf kunt inroosteren op basis van jouw beschikbaarheid en wensen
  • Goed te combineren met school of studie, door te werken in shifts
Interview met Rosa - Locatie Assistent bij Stromma Nederland

Interview

Waar ik aan denk bij Stromma? Waterfietsen, gasten, collega's en natuurlijk gezelligheid!

Wie ben je en wat is je functie bij Stromma Nederland?
Ik ben Rosa en werk nu al 3 jaar bij Stromma Nederland als Locatie assistent.

Wat doe je als Locatie assistent?
Elke dag komen er veel verschillende toeristen naar onze shop en steiger die een rondvaart willen maken of een waterfiets willen huren. Ik help onze gasten met de waterfietsen en ik leg de regels op het water uit. Daarnaast spring ik op drukke dagen ook weleens bij in een van onze ticket shops. Zo houd ik de voorraad van de souvenirs bij en beantwoord ik vragen over onze producten en Amsterdam.

Wat vind je zo leuk aan je baan?
Het contact met onze gasten, elke dag ontmoet ik weer nieuwe mensen. Naast Nederlandse dagtoeristen ontvangen wij ook internationale toeristen. Het is leuk om zoveel verschillende culturen te leren kennen.

Hoe is de samenwerking met Shopmedewerkers?
Als Locatie assistent ben je verantwoordelijk voor het helpen van gasten op de steiger en het bijvullen van de voorraad van de shop. De Shopmedewerker helpt de gasten met het samenstellen van het ideale dagje Amsterdam. Als het erg druk is in de shop, spring ik bij door vragen van gasten te beantwoorden.

Hoe is de band tussen collega’s onderling?
De band tussen mij en mijn collega’s is best wel sterk. We staan altijd voor elkaar klaar. Zo wisselen we tips uit over het oplossen van verschillende situaties. Locatie assistenten helpen de Shopmedewerkers waar nodig, maar ook andersom! Daarnaast lachen we ook veel tijdens het werk. We trekken echt op als vrienden.

Hoe zou je werken bij Stromma Nederland in steekwoorden omschrijven?
Waterfietsen, gasten, collega's en natuurlijk gezelligheid!

Lees meer