Werken als

Medewerker op het hoofdkantoor

Werk op het hoofdkantoor en bereid alles tot in de puntjes voor zodat onze gasten een onvergetelijke ervaring rijker zijn.

Het mooiste uitzicht van Amsterdam

Op het hoofdkantoor werken in totaal zo'n 50 medewerkers op de afdelingen: Finance, ICT, HR, Marketing, Operations en Sales & Reserveringen. Ons hoofdkantoor staat op één van de mooiste plekken van Amsterdam: aan het water achter het Rijksmuseum. Ook hebben wij een kantoorlocatie bij onze grootste vertreksteiger tegenover Centraal Station. Daarnaast hebben wij een werf in Amsterdam en Zaandam waar onze Technische Dienst werkt.

Op het hoofdkantoor is geen dag hetzelfde. De werksfeer is informeel en je krijgt de kans om jezelf te ontpooien door middel van cursussen en training on the job. Op elke afdeling is er dus ruimte om te groeien.

Bekijk onze openstaande vacatures op het hoofdkantoor onder Vacatures.

Kenmerken: 
  • Afwisselende baan met doorgroeimogelijkheden
  • Werken in hartje Amsterdam
  • Goede arbeidsvoorwaarden waaronder een marktconform salaris en een aantrekkelijke bonusregeling
  • Informele werksfeer met gezellige borrels en feesten
Interview met Floortje - werkzaam op het hoofdkantoor bij Stromma Nederland

Interview

Op het hoofdkantoor zorgen wij er samen voor dat alles dagelijks op rolletjes loopt.

Wie ben je en wat is je functie bij Stromma Nederland?
Ik ben Floortje en ik werk nu 9 jaar op het hoofdkantoor van Stromma bij de afdeling Operations. Ik ben Duty Manager en soms spring ik bij op onze planningsafdeling waar wij onze boten en medewerkers inplannen die in de shops, op onze steigers en aan boord van onze schepen werken. Een afwisselende baan dus!

Welke afdelingen bestaan er allemaal op het hoofdkantoor?
Ik werk op de afdeling Operations waar de gehele operatie wordt aangestuurd. Denk aan onze medewerkers aan boord en in de shops zoals hosts, schippers en shopmedewerkers, maar er worden ook voorbereidingen getroffen voor bijvoorbeeld de catering aan boord. Uiteraard deel ik het kantoor met meerdere afdelingen: Sales & Reserveringen, Marketing, ICT, Finance en HR. Daarnaast hebben wij een werf in Amsterdam en Zaandam waar onze Technische Dienst werkt. Samen zorgen wij ervoor dat alles dagelijks op rolletjes loopt.

Hoe ziet jouw dag er ongeveer uit?
Geen dag is hetzelfde! Wij bieden uiteenlopende producten aan individuele toeristen, maar ook arrangementen aan boord van onze schepen voor grotere groepen. Daardoor zijn onze werkzaamheden ook zeer afwisselend. Ik heb zelfs verschillende werkplekken. Ons hoofdkantoor staat tegenover het Rijksmuseum, maar we hebben ook een kantoorlocatie bij Centraal Station. De meeste van mijn collega's hebben een vaste werkplek, maar ik werk op beide locaties, afhankelijk van mijn werkzaamheden die dag.

Wat vind jij zo leuk aan je baan?
De diversiteit. In mijn werkzaamheden maar ook in ons productenaanbod en mijn collega's. Er zijn veel verschillende functiegroepen werkzaam in onze organisatie, waardoor er ook verschillende mensen werken. Juist die mix maakt onze werksfeer zo gezellig en informeel.

Lees meer